Nudisme

La Musclera, d’Arenys de Mar.

Si, si… tot i viure al Baix Llobregat, per a mi només hi ha una platja nudista. La Musclera, d’Arenys de Mar. La millor. Una està tranquil·la, tranquil·la… sense sorolls, sense pesats, sense estar embutida entre una pila de gent.

Una de les coses que posaré a la llista de coses que NO m’agraden serà les marques del bikini. Déu meu, quina cosa més horrorosa! No m’agraden gens. Ni en mi, ni en els nois. Aquella pell blanca blanca, que contrasta TANT amb el morenet de l’estiu! Mare meva…

Total, us recomano MOLT fer nudisme. Jo particularment, com dic, vaig a la platja Nudista d’Arenys de Mar. Concretament entre Arenys de Mar i Caldetes. Anant per la nacional, des de Barcelona, quan arribeu a Caldetes veureu una rotonda que hi diu "Balneari Titus". Agafeu la rotonda, i a la dreta la primera. Veureu una indicació de platja. Hi ha un petit aparcament, que si aneu ben aviat, podreu aparcar. Tot i així, n’hi ha molts molts, de llocs on fer nudisme.

Sentir l’aire i l’aigua en contacte directe al cos, sense cap mena de roba que et tapi, és una sensació magnífica. Al principi et sents rara… diferent… com més lleugera… com si et faltés algo… i de fet, et falta algo. La roba! El que no he provat, és anar a un lloc d’aquests que es fa nudisme per tot arreu… és un càmping, un recinte o poble… no me’n faig la idea…

En fi, que el bronzejat queda molt maco sense marques. Per acabar d’arrodonir-ho, estaria bé el tema de la depilació. Ja en parlaré més endavant, però m’agraden els nois que cuiden aquest tema. No cal que us rapeu al zero, però no m’acaba de posar, trobar un matoll de pèl, sabeu? Les cames en si, m’és igual… però la part superior de la ingle, m’agrada depilada. Jo personalment em depilo tota… ja posats, una mica més no fa cap mal… bueno, tal com dic, això ja ho explicaré!

Jo hi he anat des de petitona, i estic molt acostumada, però si es la primera vegada que aneu, potser us sentiu una miqueta cachondos… quan sentiu que esteu totalment exposats, i us banyeu nuus… en fi… les noies no tenim gaire problema, però els nois… diguessim que algun cop he anat amb algun amic que s’ha tingut que quedar més estona sota l’aigua… bàsicament per dissimular la trempera… pobret, quin mal rato va passar (si ho llegeix, demà tindré bronca 😉

Tot i que sempre hi ha altres formes d’acabar amb la trempera d’un noi, en una platja! 😀

Sònia :*

[@more@]

Quant a sonia

Hola a tothom! :) Em dic Sònia, tinc 24 anys, i m\'agrada viure la vida. Sempre he pensat que la gràcia de tot plegat és gaudir de tot això abans que s\'acabi. Tinc un defecte-virtud, que he heredat dels papes. Mai em tallo per parlar de sexe. No confonguem les coses, que no sóc una buscona, eh? Però pel que fa a parlar-ne, mai m\'ha fet cosa. A la colla d\'amics, al principi es quedaven una mica parats, però amb el temps s\'han acostumat i ara ho veuen la cosa més normal del món. Aquest diari és idea d\'ells. Fa temps que em deien \"Fes un blog, fes un blog, que riurem! Que la gent t\'ha de conèixer\". I gràcies al J, que em va explicar com fer-ne un, avui ho començo! En aquest diari no diré noms, excapte el meu, ja que em sabria greu que algú s\'enfadés! I pel que fa a mi, només diré que sóc de Barcelona. Bueno macos, un petonàs! Sònia! :*
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

16 comentaris a l'entrada: Nudisme

 1. Doncs després de llegir-te m´he enrecordat d´una frase q smpre m´ha fet molta gracia: “culo quemado, tio empalmado” jaja. Crec q tot es cuestió d´autocontrol, tu q creus sonia? :p Molt interessant el teu blog, instructiu… ^_^

 2. KiM diu:

  Uffff, jo ho passo fatal… Vaig anar a la foto del Tunnick de fa un any i mig, si allo de les 7000 persones en boles, i al primer moment, ho vaig passar fatal…

  Molt bo el blog, molt bo…

  I estic d’acord amb el tema del depilat. Com tot es provar-ho…

 3. Salvador diu:

  He fet nudisme en poques ocasions, però en totes elles n’he gaudit de la sensació de llibertat i de comoditat. Realment, és una sensació molt plaent sentir l’aigua fresca envoltant el teu cos.

  Pel que fa a les tremperes, tot és qüestió de control mental.

  Alguna noia s’apunta a acompanyar-m’hi aquest estiu?

  Salut.

 4. A la musclera hi ha una platja nudista??? Mmmm… ho recordaré quan a final de mes hi passi per treballar. xD
  No he fet mai nudisme, però si que deu ser bastant alliberador, oi?
  Per cert, jo sóc qui va ensenyar el teu dip a varis dansaires d’ una colla sardanista.
  Una abraçada.

 5. llibert diu:

  o a Calella de Palafrugell sobre unes roques fantàstiques…

 6. Salvador diu:

  Sònia ja t’he llegit!!!

 7. imma diu:

  si si, jo també t’he llegit!!
  per cert, jo mai he fet nudisme, suposo que per vergonya, tot i això sempre que puc vaig a banyar-me a la platja de nit despullada, i és fantàstica aquesta sensació que descrius del contacte total amb l’aigua marina, és molt sensual, com una mena de comunió ….

  bona nit!!!

 8. mai9 diu:

  ei ei, jo també hi era al Tunick, tenia por que passés ‘algo’ 😉 però no va passar res 🙂

  tu no hi vas anar Sònia?

 9. Niqmad diu:

  Dona… jo no tinc res en contre del nudisme, però personalment ho veig difícil. Dec tenir poc control mental, però no em costa trempar i destrempar, segons com, triga lo seu… Em passaria tot el dia a l’aigua o fent forat a la sorra.

  I ho sento, amb el tema depilació discrepo: tinc pels i me’ls quedo; a la barba, al pit, a les cames i als ous! Si algun dia m’ho demanen m’ho pensaré, però espero que no calgui que a l’hivern els pèls van bé!

 10. joanet diu:

  Doncs a mi m’agrada banyar-me en pilotes. És l’única cosa per la qual m’agrada la platja. Per tota la resta l’odio, n’odio el sol, la gent, les patates fregides i l’olor d’oli de l’any d’en Naranjito. Però he de reconèixer que banyar-me en bola picada és una de les sensacions més maques que he tingut amb el medi marí.

  I fer nudisme… tira, tira, que encabat tot seria comparar i carregar-me la tovallola panxa avall…

 11. adult_ero diu:

  si, crec que jo seria d’aquests…a part que el no tenir el calibre del Nacho Vidal em fa poc propens a ensenyar la pelleringa pels puestus… si, putu sentit del ridicul!!!

 12. adult_ero diu:

  …discrepo amb lo de les marques del bikini…a mi em donen morbo!!!

 13. pedro diu:

  Hola, avui es primer cop que visito la web i volia donar-te la enhorabona, em sembla una manera genial d’expresar-te i de parlar de coses que molts cops a la gent li costa dir.

  Jo t’estic llegint desde República Dominicana. M’ha fet gracia el fet que en un altre post parlis del mite del “macho-iberico”. Visquent on visc algun dia potser m’animo i us explico els mites i veritats de les mulates i el que veig i me conten dels mulatos… segur que resultaria interesant.

 14. Jordi diu:

  Jo tinc pocs problemes en llevar-me la roba en la platja i tal, però com les platges de València on vaig normalment això no són nudistes, normalmente simplement em lleve el banyador quan vaig a nadar un ratillo.

  I per cert, no sé com pots dir que no fa mal la depilació. Jo, per temes d’esport (facilitar els massatges, evitar infeccions en ferides si em pegue una òstia amb la bici, que ja ha passat, etc.) normalment vaig amb les cames depilades en estiu. Una vegada vaig intentar fer les ingles amb cera, però me cague en deu, això era terrible. A la resta de les cames no tinc cap problema, però per ahí la cosa era perillosa! Els companys d’equip s’ho fan tots amb gillette, que jo sàpiga, però als 3 dies t’estàs cagant en tot dels picors.

 15. volom diu:

  Hola, jo faig nudisme normalment i cec que tens tota la raó, per el meu gust una de les millors platges del principat per fer nudisme és la La Musclera, de fet on visc (Badalona) tenim una part nudista (cada com + reduida) i en canvi sempre faig els 40 kilometres que hi ha de distancia fins a Vilassar pq l’ambient es totalment diferent i un es sent còmode.

  El tema de els problemes d’erecció … jejje jo realment vaig a prendre el sol i a fer uns banyets, si tinc alguna erecció es quan m’estiro bocabaix, que amb la caloreta de la sorra i al tindré el cos aixafat algun cop es pot fotre , però quin problema hi ha? Millor dura que petita i remullada XD

 16. user4444 diu:

  The Best klikvipsearch Resources and Information
  http://www.fitness.boo.pl/feed
  All information

Els comentaris estan tancats.